Mijn naam is Oscar. In oktober 2009 heb ik mijn studie fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Sindsdien mag ik de titel “mr.” voor mijn naam zetten. Ik heb ruime ervaring op het fiscale vakgebied. Verder ben ik in het bezit van het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) en het praktijdiploma vennootschapsbelasting. 
Nadat ik begin 2001 mijn studie HEAO-Management, Economie en Recht heb afgerond, heb ik 3 jaar bij PwC gewerkt als belastingadviseur. Verder heb ik ook enige tijd bij een klein belastingadvieskantoor gewerkt en ben ik geruime tijd werkzaam geweest als vrijwilliger bij een stichting die als doel heeft het helpen van mindervermogenden bij hun belastingzaken. Ik ben lid van het Register Belastingadviseurs (RB). 


Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de ruim 7.500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financien, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden. Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden an beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak. Mijn kantoor heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.